Buitenstallen  

 

 

Home
Omhoog

 

productinformatie betreft bovenstaand foto's: Links is een standaard dubbele buitenstal gebouwd, uitgevoerd met zadeldak en tweedelige draaideuren.  Vulling is bij deze stal ge´mpregneerde Noorse den. De afmetingen hiervan zijn: 2 stuks 3 bij3 meter, nokhoogte is 2m70 en overstek is 1m20. Rechts is een 3 dubbele stal afgebeeld met zadeldak en tweedelige draaideuren met anti weefrekken. De afmetingen hiervan zijn: 3 stuks 3 bij 3 meter, nokhoogte is 2m70 en overstek is 1m20. De zijkanten zijn bij deze stal 4 meter. De rechter kant wordt gebruikt als opslagplaats. Vulling is bangkirai (tropisch hardhout)

productinformatie: Standaard dubbele buitenstal met standaard zadeldak spanten en golfplaten dakbedekking. De gehele stal is gevuld met zwarte kunststof planken

 

productinformatie: Links een losse tweedelige draaideur met anti weefrek. in het midden is een twee puntssluiting afgebeeld zoals deze bij draaideuren wordt toegepast. Deze valt na het openen geheel achter de deur weg. Rechts is een inbouw dubbele draaideur en spijlenrek afgebeeld. Spijlen rek met eventueel plexiglas kunt u ook kiepen voor te luchten. (draai-kiep boven deur).

productinformatie: Complete schuur in aanbouw van 6 bij 8 meter. De spanten worden eveneens gevuld met Noorse den. Tussen de spanten en de panelen zijn extra kaders geplaatst welke worden voorzien van plexiglas. Ook zijn enkele golfplaten vervangen door kristalheldere golfplaten. Aan de voorzijde is een dubbele schuifdeur geplaatst voor een ruime toegang tot de schuur.

productinformatie: Links voorbeeld front met luik en kunststof vulling. Buitenfront met dubbele draaideur en kunststof vulling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Home Omhoog
 
Telefoon:    (0493) 313821
                                Postadres:   Vlierdenseweg 228, 5756AD Vlierden

 

E-mail Afdeling Dierenhotel:    d.molenzicht@gmail.com (aanklikken)
 
E-mail Afdeling verkoop:         k.molenzicht@gmail.com (aanklikken)