Huisreglement  

 

 

Home
Omhoog
Reserveren

 

Huisreglement Dierenhotel Molenzicht.

In het hoogseizoen (juni t/m september en schoolvakanties) is reserveren

alleen mogelijk met een reserveringsformulier.

Verplichte vaccinaties voor de hond:

bullet

Hondenziekte: niet ouder dan 2 jaar, niet jonger dan 3 weken.

bullet

Parvo: wanneer uw hond ouder is dan 3 maanden en jonger dan 18 maanden, dient hij na de derde maand minimaal 2 keer te zijn gevaccineerd tegen parvo. De laatste enting mag bij het onderbrengen niet ouder zijn dan een half jaar en niet jonger dan 3 weken. Indien uw hond ouder is dan 18 maanden is een eenmalige vaccinatie correct, mits deze enting bij binnenkomst niet ouder is dan een jaar en niet jonger dan 3 weken.

bullet

Para influenza / kennelhoest: niet ouder dan 1 jaar, niet jonger dan 3 weken. Bij neusvaccinatie niet jonger dan 1 week.

Verplichte vaccinaties voor de kat:

bullet

Kattenziekte: niet ouder dan 2 jaar, niet jonger dan 3 weken.

bullet

Niesziekte: bijvoorkeur met een druppelmethode vaccin via de neus. Niet ouder dan 1 jaar, niet jonger dan 3 weken.

Geldig inentingsbewijs is noodzakelijk!

Vlooienpreventie gewenst.

Tarieven: vanaf 1 februari 2022  /  *hoogseizoen juni t/m september en schoolvakanties 2022

bullet

Hond klein :  13,00 / *14,00

bullet

Middelgroot & groot :  14,00 / *15,00

bullet

Hele grote rassen :  15,00 / *17,00

bullet

Kat :   9,00 / * 10,00

De dag van aankomst wordt als eerste pensiondag berekend.  De dag van vertrek wordt niet in rekening gebracht indien uw huisdier voor 12.00 uur is opgehaald. Let op:  alle gereserveerde dagen worden in rekening gebracht, ook indien deze niet volledig benut zijn.

Dagopvang mogelijk. (Zie pagina dierenhotel prijzen!)

Annulering:

Annulering tot 8 weken voor de geboekte begindatum is kosteloos.  Tussen 8 weken en 4 weken vr de geboekte begindatum wordt 50% van de geboekte dagen in rekening gebracht.  Bij annulering tot 4 weken vr de geboekte begindatum wordt 75% van de geboekte dagen in rekening gebracht.  Bij annulering vr 1 week voor de geboekte begindatum worden alle geboekte dagen in rekening gebracht!  Bij het niet afmelden worden uiteraard alle geboekte dagen in rekening gebracht !.

Algemeen:

Bij ziekte tijdens het pensionverblijf waarschuwen wij het contactadres en indien nodig schakelen we een dierenarts in.    De hieraan verbonden kosten worden u in rekening gebracht.  In geval van overlijden van het dier heeft de eigenaar (opdrachtgever) geen enkele grond tot enige rechtsvordering of andere vorm van schadeloosstelling.  Het ter verzorging afgegeven dier is niet verzekerd, noch voor interne, noch voor externe gevolgen.   Als de eigenaar 2 weken na de afgesproken datum het dier niet komt halen, zonder contact met ons opgenomen te hebben, is de pensionhouder gerechtigd het betrokken dier te verkopen of naar een asiel te brengen.  Alle kosten hiervan komen voor rekening van eigenaar (opdrachtgever).  De opbrengst is voor de pensionhouder.  Dekt dit de kosten niet dan is de eigenaar (opdrachtgever) aansprakelijk voor het resterende bedrag.

Openingstijden:

Maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. In het hoogseizoen graag uw huisdier brengen of halen tussen 10.00 en 12.00 uur of tussen 15.00 en 17.00.  Dit i.v.m. werkzaamheden in ons dierenhotel.  Zon -en feestdagen zijn wij gesloten.

 
 
Home Omhoog Reserveren
 
Telefoon:    (0493) 313821
                                Postadres:   Vlierdenseweg 228, 5756AD Vlierden

 

E-mail Afdeling Dierenhotel:    d.molenzicht@gmail.com (aanklikken)
 
E-mail Afdeling verkoop:         k.molenzicht@gmail.com (aanklikken)