Ons dierenhotel  

 

 

Home
Hondenverblijf
Speelweides
Kattenverblijf
Huisreglement
Reserveren
Nieuwe prijzen
Protocol Controle

 

 

bullet Honden binnen- en buitenverblijven
bullet Hier kunt u de verblijven van de honden zien welke iedere morgen tijdens het uitlaten worden gepoetst. En indien nodig tussendoor.
Uitlaat en speelvelden
bullet De honden worden 3 maal daags uitgelaten in de speelweides, zodat ze op tijd hun behoefte kunnen doen, en genoeg beweging krijgen door te snuffelen, spelen of te rennen. We hebben genoeg speelweides, zodat we wat dominantere honden afzonderlijk uit kunnen laten.
Mogelijkheid wassen
bulletOok bestaat er de mogelijkheid om uw hond te laten wassen. Dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier, en wordt uitgevoerd daags voordat de hond wordt opgehaald of in de ochtend van de ophaaldag.
Katten binnen- en buitenverblijven
bullet We hebben 2 gescheiden kattenverblijven. Ieder heeft een gezamenlijk binnen- en buitenverblijf. Onze buitenverblijven zijn overdekt. In de binnenverblijven hebben we verblijfskooien waar ze nachts indien nodig in opgesloten kunnen worden. Bijvoorbeeld indien nodig bij eetmomenten.
Hier kunt u ons huisreglement lezen  
bullet In ons huisreglement kunt u lezen wat de voorwaarden zijn om uw huisdier bij ons onder te brengen. Laat uw huisdier op tijd enten om problemen te voorkomen. Ook een vlooien- en tekenbehandeling stellen wij zeer op prijs. Dit geeft uw en andermans huisdier een afdoende bescherming tegen zeer hinderlijke irritaties. Teken kunnen allerlei ziektes overbrengen waar ze erg ziek van kunnen worden.
Een reservering plaatsen
bullet Op deze pagina kunt u uw inschrijfformulier uitprinten of downloaden. Deze dient u volledig in te vullen en te ondertekenen.
 
Klik op onderstaande link om een word-document te downloaden van ons inschrijfformulier en huisregelement.
 
Klik op onderstaande link om een pdf-document te downloaden van ons inschrijfformulier en huisregelement.
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
Home Hondenverblijf Speelweides Kattenverblijf Huisreglement Reserveren Nieuwe prijzen Protocol Controle
 
Telefoon:    (0493) 313821
                                Postadres:   Vlierdenseweg 228, 5756AD Vlierden

 

E-mail Afdeling Dierenhotel:    d.molenzicht@gmail.com (aanklikken)
 
E-mail Afdeling verkoop:         k.molenzicht@gmail.com (aanklikken)